Piotrowski en Genk pakken de zege tegen Esch

Jakub Piotrowski (KRC Genk) werd door coach Phillipe Clement in de basis gezet voor de Europa League wedstrijd tegen Esch. Genk haalde het makkelijk van de Luxemburgers met 1-4. Jakub kon met twee assists tevreden terugblikken op zijn eerste officiƫle basisplaats voor Genk.

“Het voelde goed om in de basis te staan en de 90 minuten vol te maken.” Opende Jakub zijn betoog na de wedstrijd. “De enkelblessure die ik opliep op training tijdens het oefenkamp in Horst kwam op een jammer moment. Ik was goed bezig en we zaten in de laatste fase van de voorbereiding. Gelukkig werd ik enorm goed begeleid door de medische staf van de club waardoor ik snel terug op de been was.” aanstaande zondag staat de derby tegen STVV op het programma. “Ik ben nog maar sinds deze zomer hier in Genk, maar ik weet hoe erg deze wedstrijd in Limburg leeft. Ook bij ons binnen de club merk je aan alles hoe belangrijk deze wedstrijd is. We willen deze wedstrijd absoluut winnend afsluiten om onze geweldige supporters iets te geven wat ze verdienen. Ik ben 100% klaar voor de strijd om Limburg!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *