Piotrowski en KRC Genk schakelen Lommel uit

Afgelopen woensdag stond Jakub Piotrowski in de basis voor het bekerduel tegen Lommel. KRC Genk versloeg Lommel makkelijk met 4-0 en stoot zo door naar de volgende ronde van de Crocky Cup waar het Charleroi treft.

De wedstrijd lag al snel in een definitieve plooi nadat respectievelijk Dries Wouters en Edon Zhegrova voor de 1-0 en 2-0 hadden bezorg na amper 8 minuten spelen. Dries Wouters knalde een vrije trap mooi in de bovenhoek, terwijl Edon Zhegrova de score verdubbelde op aangeven van Piotrowksi.

‘Ik ben enorm blij dat ik voor het eerst na de Europa League wedstrijd tegen Fola Esch nog eens 90 minuten mocht spelen.’ Aldus Jakub Piotrowski. ‘Desalniettemin was het een lastige partij. We kwamen snel op voorsprong maar met een flink door elkaar geschudde ploeg mis je altijd automatismen waardoor het altijd moeilijker voetballen is. Ik kwam ook in actie in de rug van onze spitsen terwijl ik beter tot mijn recht kom net voor de verdediging. De assist voor Edon was mooi voor mij en het team, maar nu is het belangrijk dat ik uit mijn fouten leer en verder bouw’ Analyseerde Jakub achteraf.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *