Piotrowski scoort tegen Besiktas

In de derde groepswedstrijd van de Europa League trok Jakub Piotrowksi met KRC Genk naar Istanbul om het op te nemen tegen Besiktas.

Piotrowski begon op de bank en zag hoe zijn team 2-0 voorkwam tegen de Turken door twee doelpunten van Ally Samatta. Na 70 minuten mocht Piotrowski zijn ploegmaat Joseph Paintsil komen vervangen.

Jakub speelde meteen goed mee en toonde zich met enkele mooie passes, rushes en sterke balrecuperaties. Het hoogtepunt volgde in de 83ste minuut. Jakub infiltreerde goed naar de tweede paal om een voorzet van Ally Samatta binnen te koppen. Meteen goed voor Jakub’s eerste officiële goal voor KRC Genk.

‘Fantastisch om net tegen een ploeg als Besiktas mijn eerste goal voor Genk te kunnen maken!’ opende Jakub na de wedstrijd. ‘Ik verwachtte de bal van Ally aan de tweede paal en infiltreerde goed waardoor ik kon koppen. Ik had nog wel wat geluk dat de bal licht afweek op de Besiktas speler en zo in doel belandde.’

Uiteindelijk won KRC Genk gemakkelijk van besiktas in het Vodafone Park met 2-4. Zondag staat de topper tegen Standard Luik op het programma.

  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *