About

Anthony Galinski

 Panenka management

Panenka management is een jong bedrijf waarin de focus ligt op Image Building, Content Creation en Community Building van professionele voetballers, clubs en organisaties. Met Panenka Management functioneren we als katalysator in de driehoeksverhouding tussen speler, sponsor en supporter. Door het produceren van op maat gemaakte video’s en foto’s genereren we Content die de speler kan gebruiken 

op zijn/haar sociale media. Hierdoor slagen we erin sponsors extra visibiliteit aan te bieden, en de supporters unieke beelden van hun favoriete speler of club te geven. Hierdoor kunnen we spreken van een win-win-win situatie waarin de drie betrokken partijen hun voordeel halen.

Managing Director Anthony Galinski

Anthony Galinski staat aan het hoofd van Panenka Management. Als Managing Director begeleid hij de spelers, clubs, organisaties van A-Z en werkt een plan op maat uit in samenspraak met bovengenoemde partijen.

Als jonge ondernemer snapt Anthony het belang van social media marketing en community building als geen ander. Uit deze gedachtengang richtte hij Panenka Management op om een platform aan te bieden aan spelers, clubs en organisaties. Door zijn persoonlijke en klant-specifieke aanpak slaagt hij erin om van Panenka-Management, samen met zijn team, een uniek bedrijf te maken.