Partners

Shindesigns

Dankzij onze structural partnership met shindesigns kunnen alle spelers van Panenka Management genieten van gratis gepersonaliseerde scheenbeschermers die in samenwerking worden ontwikkeld.

Shindesigns is een uniek concept opgericht door profvoetballer Stef Peeters (SM Caen) en Martijn Knoops. Met Shindesigns trachten ze de voetbalwereld weer net iets specialer te maken. De traditionele scheenbeschermer is meestal vrij standaard van kleur. Bovendien blijven deze tijdens wedstrijden of trainingen vaak niet op de juiste plaats zitten.

Met de scheenbeschermers van Shindesigns heb je dit probleem niet meer. Iedere voetballer groot of klein kan online of via één van onze designers een uniek design laten ontwikkelen. De compacte scheenbeschermers worden vervolgens met de nodige zorgvuldigheid bedrukt en getest. Dankzij de op maat gemaakte sleeves of compressiekousen blijven de scheenbeschermers tijdens trainingen of wedstrijden altijd op de juiste plaats zitten.

De scheenbeschermers van Shindesigns worden gedragen door spelers uit de Jupiler Pro League, Nederlande Eredivisie en Duitse Bundesliga.

Ontdek Shindesigns: http://www.shindesigns.com/